NORDISK DESIGN
Studio Damm International blev etableret i 2020 med fokus på skandinavisk producerede kvalitetsdøre og vinduer, glasvægge samt tysk hardware-design til virksomheder, hoteller, restauranter og private hjem over hele verdenen.

Ambitionen er at skabe afbalancerede kontraster - klassisk og moderne, industriel og organisk, skulpturel og minimal, lys og skygge. Alt sammen med nysgerrighed som en grundlæggende menneskelig tilstand. Reduktion af lyd er også et tema, der går igen.
Studiets intuitive tilgang fokuserer på det stilfulde nordiske design. Det er en følelse af- og tro på en langsom æstetik, der fokuserer på kvalitet og levetid.

TEAM
I dag er Studio Damm hjemsted for et dynamisk, talentfuldt team af professionelle arkitekter og designere, der påtager sig en række design- og interiørprojekter i nøglebyer rundt om i verdenen.
Vi er stolte over at kunne trække på viden fra erfarne kolleger, der alle deler en forpligtelse til det samarbejdende aspekt ved at skabe varige arkitektoniske løsninger, interiør og design.

Vores teams arbejde er kendetegnet ved omhyggelig opmærksomhed på konceptet og detaljerne i hvert projekt, med et konstant fokus på at forfine design-ideer og sammenhængende smukke løsninger.