Professionel stolthed er grundlaget for en filosofi om at fremstille de bedste produkter til den bedste pris, kundefordele er et nøgleord hos os. En udvendig dør eller vindue skal ikke kun være smuk at se på, de skal have en god funktion og vare mange år efter købet.

Når man investerer i døre eller vinduer, er købsprisen en vigtig del. Vi har ikke altid den laveste pris, men spørgsmålet er, om vi stadig giver dig mest for pengene, hvis du vejer funktion, ydelse og fremtidig vedligeholdelse. EKTRANDS har Skandinaviens bredeste og mest fleksible sortiment af vinduer, udvendige døre og indvendige døre i højeste kvalitet.
Der er fælles udvendige døre, og der er udvendige døre fra EKSTRANDS. En EKSTRANDS hoveddør adskiller sig på næsten alle punkter sammenlignet med almindelige produkter på markedet. Vi er beæret over at udvikle døre, der vil vare mindst lige så længe som dem, vi producerede for 50 år siden, som stadig er i brug, så stilfulde og funktionelle nu, som de var dengang.
Vores trævinduer er også unikke for Skandinavien. Se mere om forskellen mellem EKSTRANDs vinduer- og udvendige døre og almindeligt fundne vinduer og døre på markedet.

LÆS MERE OM EKSTRANDS OG DOWNLOAD BROCHUREN HER
EKSTRANDS døre og vinduer image